Jorden Rundt på 1. klasse

- vinder af Danish Music Award, Børnejazzprisen 2020 og Carl Prisen "Årets Børnekomponist" 2021


Kom med på en helt særlig, musikalsk rejse jordomrejse på udsøgt 1. klasse med Malene Kjærgård, hendes store orkester samt lokale børnekor.


Hvor mange historier kan der gemme sig i en gammel kuffert?

Det opdager Malene Kjærgård, da hun finder sin morfars gamle rejsekuffert på loftet og tømmer den for sjove souvenirs. Med et enkelt dyk befinder hun sig tilDe Dødes Dag i Mexico, til sladrefest i Trinidad, og på toppen af en sprudlende vulkan på Hawaii, midt i sin morfars fortællinger.


Kufferten er ikke blot fyldt med souvenirs og fortællinger, men også med musik og sange fra hele verden om alle morfars eksotiske rejser. Dem kan du høre og sansetil koncerten ”Malene Kjærgård – Jorden Rundt på 1.klasse,” hvor børn og deres voksne inviteres til at hjælpe med at fiske souvenirs op af den gamle rejsekuffert, så Malene Kjærgård og hendes udsøgte musikere kan folde alle morfars minder og historier ud i deres prisvindende musikeventyr.


Malene Kjærgård har turneret med ”Malene Kjærgård - Jorden Rundt” i nogle år, men i anledning af, at koncerten i år er blevet udvalgt som signaturevent for Trekantområdets Festuge, har vi valgt at invitere jer med på en rejse på 1. klasse. Bandet udvides derfor med fire blæsere og tre lokale børnekor fra de tre kommuner, hun besøger i Trekantområdets Festuge:


Torsdag d. 1. september kl 17:30: Verdensarv i øjenhøjde, UCL Jelling

Lørdag d. 3. september kl 14:00: LEGO House i Billund

Søndag d. 4. september kl 14:00: Skamlingsbanken ved Kolding


Line up:

Malene Kjærgård - vocal

Maj Berit Guassora – trompet

Mads Riis - guitar

Tobias Dall – bas

Tira Skamby –percussion

Jesper Riis – trompet

Kirstine Kjærulff Ravn - trombone

Aske Drasbæk – saxofon

Thomas Edinger – saxofon


Børnekor fra de tre involverede kommuner

Lyt til vores musik på alle streamingtjenester

https://musiksanseriet.lnk.to/rundtTil dig der skal synge med

Hawaii

Ghana

Trinidad